Arbejder du hjemmefra? Så få malet!

Er du en af dem, der i højere grad end før er begyndt at arbejde hjemmefra? Det er blevet ganske populært i en del erhverv at tage nogle hjemmearbejdsdage. Selvom Corona er på retræten, så er der nogle fordele ved at arbejde fra hjemmet, og derfor hænger denne mulighed ved for manges vedkommende. Hvis du er en af dem, der arbejder en eller flere dage om ugen derhjemme, så bør du holde dit hjemmekontor pænt. Start med at få malet!

Arbejdsgiverbetalt maling

Din arbejdsgiver har lavere omkostninger når du har kontor derhjemme, især hvis det er din primære arbejdsplads, og derfor giver det også mening, at arbejdsgiver bekoster en vis vedligeholdelse af dit hjemmekontor. Et lag frisk maling giver lys og en pæn og professionel baggrund for dit arbejde. Det er heller ikke af vejen, hvis du foretager videomøder, at din baggrund er i orden. Derfor bør du tale med din chef, om ikke denne skal betale for at et malerfirma lige får svunget penslen.

Samme rettigheder som på kontoret

Du må huske, at du har samme rettigheder til godt arbejdsmiljø, når dit kontor er i hjemmet. Det er nemt at komme til at gå på kompromis, men det er sådan set ikke rimelig. Dit kontor derhjemme bør være lige så behageligt som det kontor, du ellers ville være blevet tilbudt hos firmaet. Du kan gøre det nemt for din arbejdsgiver, ved selv at finde et godt tilbud fra et malerfirma. Du kan gå på nettet, og på sider som maler-oversigt.dk, få tilsendt op til tre tilbud fra lokale malere. Så kan du præsentere dette for din chef, og det vil være nemt for denne at godtage et af tilbuddene. Lad dig ikke nøje med grimme vægge og kedelige omgivelser i hjemmekontoret, men tag initiativ til en gang maling, det er det værd!

5 thoughts on “Arbejder du hjemmefra? Så få malet!

  1. urveillez votre téléphone de n’importe où et voyez ce qui se passe sur le téléphone cible. Vous serez en mesure de surveiller et de stocker des journaux d’appels, des messages, des activités sociales, des images, des vidéos, WhatsApp et plus. Surveillance en temps réel des téléphones, aucune connaissance technique n’est requise, aucune racine n’est requise.

  2. Puede utilizar un software de gestión para padres para guiar y supervisar el comportamiento de los niños en Internet. Con la ayuda de los siguientes 10 software de administración de padres más inteligentes, puede rastrear el historial de llamadas de su hijo, el historial de navegación, el acceso a contenido peligroso, las aplicaciones que instalan, etc.

  3. Afin de dissiper complètement vos doutes, vous pouvez savoir si votre mari vous trompe dans la vraie vie de plusieurs manières et évaluer les preuves spécifiques dont vous disposez avant de soupçonner que l’autre personne vous trompe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *