Derfor er et nyt tag en god investering

Er taget blevet utæt eller ser det efterhånden bare så nedslidt ud, at det ikke længere kan undgås at skifte det? Så frygt ikke. Det kan nemlig være en god investering at få et nyt tag på hjemmet. Læs hvorfor herunder.

Nyt tag giver bedre ejendomsvurdering

Når der kommer et nyt tag på hjemmet, er det ikke kun til pynt. Faktisk er taget ofte med til at give en tilsvarende stigning i ejendomsvurderingen, som ligger på den pris, taget har kostet at få lagt.

Dermed er der som sådan ikke tale om en reel udgift – og da særligt ikke med tanke på, at lånet til at få lagt et nyt tag ofte kan findes i friværdien.

Det nye tag vil derfor give mere værdi til din bolig. Både fordi det er en direkte forbedring, men også fordi det jo ganske enkelt ser bedre ud (fysisk som i tilstandsrapport) og gør hjemmet mere attraktivt for købere.

Få et bedre indeklima i samme ombæring

Skal dit tag skiftes? Så er det en oplagt mulighed for at få foretaget andre fremmende renoveringer. Mange bruger f.eks. lejligheden til at få isoleret efter moderne byggestandarder, når taget alligevel skal pilles af. Her kan i isolere på loftet, hvilket igen er med til at gøre huset mere attraktivt for potentielle købere.

Desuden er forbedringer af tag og isoleringstykkelser med til at give et bedre indeklima. Det skyldes ikke bare at man kan undgå såkaldte kuldebroer, hvor kulden siver ind i bestemte områder (på grund af utætheder eller sammenfald i isoleringsmaterialerne), men også en mere ensartet opvarmning. Huset vil ikke have områder, hvor varmen siver mere ud, og der vil blive en bedre fordeling af varmen på den baggrund.

Det er selvsagt godt for hjemmets beboere, men det er også med til at gøre det lettere at undgå den fugt, som kan være skyld i, at der danner sig svamp.           

Få et estimat her

Overvejer du at få skiftet taget? Så besøg https://jysktagkompagni.dk/, hvor du kan finde en tagberegner.

Med denne kan du indtaste det antal kvadratmeter, som du har, dine ønsker til materialer og meget mere. Det giver et udgangspunkt at budgettere ud fra, hvilket er en forudsætning for at gå i banken og vurdere projektets omfang.

                              

2 thoughts on “Derfor er et nyt tag en god investering

  1. A compatibilidade do software de rastreamento móvel é muito boa e é compatível com quase todos os dispositivos Android e iOS. Depois de instalar o software de rastreamento no telefone de destino, você pode ver o histórico de chamadas do telefone, mensagens de conversa, fotos, vídeos, rastrear a localização GPS do dispositivo, ligar o microfone do telefone e registrar a localização ao redor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *