Få flagstang i haven på den nemme måde

Når du køber flagstang, så kræver det også, at du køber en masse tilbehør. Du skal for eksempel stadig købe flag, vimpel, flagline, beslag og mange andre ting. Heldigvis er der en nem og simpel måde at bestille flagstang på, så du får alle tingene i en og samme pakkeløsning. Med J.O. Flagstænger slipper du for at skulle lede efter de rette beslag, Dannebrogsflag og mange andre ting. Du får, ganske enkelt, det hele på én gang så du kan blive klar til den næste flagdag med eget Dannebrog i haven!

J.O. Flagstænger leverer din flagstang med alt der skal bruges, du behøver derfor kun placere én ordre hvis du gerne vil have en ny flagstang.

Bestil din flagstang med opsætning

J.O. Flagstænger pakker og sender ikke kun din flagstang med alt du skal bruge, de kommer også og sætter den op for dig. Så slipper du for at skulle gå ud og hyre en tredjepart, bare for at sidde din flagstang op i haven. Du får altså en pakkeløsning, hvor det hele er inkluderet, også opsætning.

J.O. Flagstænger er eksperter i flagstænger, og har arbejdet med flagstænger og opsætning i 45 år. Du får med andre ord ikke mere erfarne folk til at hjælpe dig med at få Dannebrog op i din have. Du er også garanteret en hurtig levering. J.O. Flagstænger garanterer, at din flagstang vil blive leveret og monteret indenfor 10 arbejdsdage, uden at du selv skal foretage dig noget i mellemtiden. Alt du skal gøre er at tænke over, hvor i haven flaget skal stå, så alle får glæde af det.

Så kan du nemlig hejse flaget ved fremtidige flagdage og ved alle familiens fødselsdage! Festen bliver altid en smule bedre, når Dannebrog kaster en blafrende skygge over selskabet i haven.

 

3 thoughts on “Få flagstang i haven på den nemme måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *