Find dit nye plankebord til spisestuen eller kontoret

Har du brug for et nyt plankebord til dit hjem? Uanset om du leder efter noget til spisestuen eller ønsker et skrivebord til kontoret, der kan fungere som plankebord, så har vi alt, hvad du har brug for. I denne artikel lærer vi dig, hvordan du finder det rette plankebord til dine behov. Vi giver dig også nogle tips om, hvad du skal kigge efter, når du køber et. Så uanset om du er klar til at købe eller bare er ved at undersøge noget, så læs videre!

Hvad er et plankebord?

Et plankebord er en type bord, der har en flad overflade og er understøttet af fire ben. Plankeborde er typisk fremstillet af træ i forskellige sorter. De fås i mange forskellige størrelser, former og stilarter, så de passer til ethvert behov. Plankeborde er blevet ekstremt populære inden for de seneste år i de danske hjem, og det er der en stor grund til. De er smukke, solide og ofte bæredygtigt fremstillet. Så vi kan godt forstå, at du også nu er på udkig efter det rette bord. Hos Koldgaardshus Smedje finder du et stort udvalg af plankeborde, og du bør også kigge efter følgende: 

Find den rette størrelse

En af de vigtigste ting at overveje, når du vælger et plankebord, er størrelsen. Det er vigtigt, at du finder et bord, der passer til den plads, du har til rådighed. Hvis du har begrænset plads, anbefaler vi, at du leder efter et mindre bord eller et bord med blade, der kan tilføjes eller fjernes. På den måde kan du få mest muligt ud af din plads. Hvis du har et større rum, kan du vælge et større bord. Men glem ikke, at du også skal kunne bevæge dig rundt om bordet og sidde komfortabelt. Så sørg for, at der også er plads nok til det.

Formen på plankebordet

Plankeborde findes i forskellige former. De mest almindelige er rektangulære, men du kan også finde runde, ovale og firkantede borde. Bordets form bør bestemmes af den plads, du har til rådighed, og hvor mange personer, du ønsker at kunne sidde ved bordet. Et rektangulært bord er ofte det mest alsidige, da det kan bruges til både store og små sammenkomster

Materialet på plankebordet

Som vi nævnte, er plankeborde typisk lavet af træ. Men der er flere træsorter at vælge imellem, som også afgør, hvilken farve bordpladen har og hvilket struktur det har. Ønsker du bordet lyst, så kan du overveje et egetræsbord, overvejer du det mørkt, så vælg mahogni eller kirsebær. Hvis du er på udkig efter et rustikt look, er fyrretræ et godt valg.

Prisen

Plankebord er dyrere end normale spiseborde, men det er der en grund til. Et er, at mange producenter laver håndlavede bordplader, som både koster tid og detaljer. På den måde får du et solidt stykke håndværk, der er lavet med omhu og ikke et materialistisk produkt. Plankeborde er et tungt bord men også et bord, som kan holde i mange år, hvis det får den rette vedligeholdelse.

9 thoughts on “Find dit nye plankebord til spisestuen eller kontoret

  1. É muito difícil ler os e-mails de outras pessoas no computador sem saber a senha. Mas mesmo que o Gmail tenha alta segurança, as pessoas sabem como invadir secretamente a conta do Gmail. Compartilharemos alguns artigos sobre crackear o Gmail, hackear qualquer conta do Gmail secretamente sem saber uma palavra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *