Har du brug for at få dit energimærke vurderet?

Hvis du leder efter en måde at få vurderet dit energimærke på, så er denne artikel noget for dig. Vi vil gennemgå, hvad det betyder, når et hjem får et energimærke, og hvordan du kan forbedre dit hjem, hvis det ikke har et endnu. Uanset om du ønsker at gøre dit hus mere bæredygtigt eller sænke omkostningerne ved at drive apparater i dit hjem, er der nogle nemme ændringer, der kan foretages!

Jo bedre energimærke huset har, jo mere værd er det

Energimærket er et symbol på energiforbruget i huset. Altså den energi, som opvarmer din bolig. Hvis dit hus ikke er isoleret godt nok, vil du skulle bruge mer energi på at opvarme huset, da huset ikke kan holde på varmen i særlig lang tid. Jo dårligere dit hus er isoleret, jo dårligere holder den på varmen, og jo dårligere energimærke, vil dit hus have. Det vil få huset til at miste værdi, så det kan være afgørende at have et energimærke. Hvis dit hus f.eks. har en meget dårlig energimærkning og ikke er isoleret godt nok, kan du bruge mange tusinder kroner på opvarmning om året!

Hvad betyder det, når mit hus har et energimærke?

Det første, der sker, når dit hus at få et energimærke, er en inspektion af hjemmet. Hvis du vil vide, om dit hus får en god vurdering, er det bedst at kontakte en professionel, som kan give dig råd om, hvad der skal forbedres, og hvor mange penge du kan spare ved at gøre det. Især hvis du ønsker at blive mere bæredygtig og have mindre miljøbelastning, men ikke ved, hvor du skal begynde, så få en vurdering af dit hus. Her kan firmaet bolig-syn hjælpe dig. Bolig-syn vurderer din boligs energimærke. Det kan være en god ide, så du ved, hvor dit hus lægger rent energimæssigt.

Du vil måske blive overrasket over, hvor mange ting der har indflydelse på, hvor klimavenligt dit huset er

Hvad afhænger energimærket af? 

Husets energimærke afhænger af meget mere end blot isolering. Der er mange aspekter, der har indflydelse på dit hus’ bæredygtighed, herunder vandbesparelse og ventilation. Du kan finde ud af, hvad du skal forbedre ved at få foretaget en vurdering hos fagfolk, der ved, hvordan du sikrer, at dit hus er så bæredygtigt som muligt! Det er bedst ikke prøv at gøre det selv, da du måske ikke er klar over alle de faktorer, der har indflydelse på dit hus’ energimærkning.

Der er vigtige ting du kan gøre, hvis dit hus har problemer med at holde på varmen. Det bedste du kan gøre er, at så isoleret dit hus fra top til tå. Det gælder både på dit tag, dine ydervægge og dit gulv. Isolering hjælper dit hus med at holde på varmen, så du kan spare på din varmeregning.

Du tænker måske, at det lyder dyrt og uoverskueligt, men faktisk findes der metoder, hvor man sprøjter isolering ind i dine væggen og dertil også dit gulv, så selvom du bor i et gammelt hus, så kan det godt isoleres.

3 thoughts on “Har du brug for at få dit energimærke vurderet?

  1. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym.

  2. Skąd mam wiedzieć, z kim mój mąż lub żona rozmawia na WhatsApp, to już szukasz najlepszego rozwiązania. Podsłuchiwanie przez telefon jest znacznie łatwiejsze, niż myślisz. Pierwszą rzeczą do zainstalowania aplikacji szpiegowskiej w telefonie jest uzyskanie telefonu docelowego.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *