Prisgaranti på nye gardiner til dit nye hus

Man tænker måske ikke lige over det, men gardiner kan faktisk blive en rimelig stor post i forbindelse med flytning til et nyt hus og kombinationen af at det bliver dyrere end forventet og man ikke regner det ind i flyttebudgettet, gør det bare endnu vigtigere at få en skarp pris på nye gardiner.

Få besøg af gardinbussen

Du kan få besøg af gardinbussen direkte hjemme hos dig selv, og få gardiner efter mål leveret af professionelle i branchen. Du behøver faktisk stort set ikke at røre en finger selv.

Alt du skal gøre er at booke en tid til gardinbussen hvorefter de vil komme forbi dit hjem, lave opmålingen, give et tilbud og komme igen en anden dag med speciallavet gardiner og montere dem i dit hjem. Du skal blot tage stilling til hvilke vinduerdu vil have målt op til gardiner i og så selvfølgelig vælge farve/mønster på gardinerne.

Det bedste af det hele er at du med gardinbussen er sikret prisgaranti, så du får det altså til samme pris et andet gardinfirma el. gardinbutik kunne gøre det til, og oven i købet med mulighed for ekstra rabat. Derudover så slipper du også får besveret med selv at måle op, rende ud i en butik og finde de rette gardiner, samt at montere dem.

Hvad koster gardiner fra gardinbussen?

Gardiner er dyre generelt, hvis du skal have dem på specialmål, men du kan selvfølgelig også vælge færdigsyede gardiner i IKEA el. Jysk, da det er noget billigere at købe dem færdige, men så får du heller ikke samme udtryk og ensartethed i boligen.

Sådan nogle gardiner kan godt løbe op i 10-20.000 kr. og det er netop derfor at prigaranti og rabatter, samt et minimum af besværlighed er vigtigt at gå efter. Det skal ikke undervurderes hvor meget besværlighed der kan være ved at sætte gardiner op selv.

5 thoughts on “Prisgaranti på nye gardiner til dit nye hus

  1. Hvis du søger inspiration til gardiner i stuen, soveværelset, køkkenet, e.l. så finder du en hel del inde på http://www.gardintips.dk. Her kan du også blive klogere på de forskellige gardintyper, såsom mørklægningsgardiner, persienner, rullegardiner, m.m.

    Ligeledes gør de det nemt for dig at finde gardiner efter mål samt skræddersyet gardiner gennem nogle af markedets bedste leverandører.

  2. Mobile Phone Monitoring App – hidden tracking app that secretly records location, SMS, call audio, WhatsApp, Facebook, Viber, camera, internet activity. Monitor everything that happens in mobile phone, and track phone anytime, anywhere.

  3. How do I know who my husband or wife is chatting with on WhatsApp, then you are already looking for the best solution. Eavesdropping on a phone is much easier than you realize. The first thing to install a spy application on your phone is to get the target phone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *