Sådan får du en flot have

For mange boligejere er det vigtigt, at deres have ser flot ud og har de rette funktionelle egenskaber til familielivet. En sådan have kan dog være svær at skabe og vedligeholde – særligt hvis tiden i familielivet i forvejen er under pres. Heldigvis findes der en løsning: Haveservice! Men hvad er haveservice egentligt, og hvad dækker ordet over?

Haveservice er for alle haver, der trænger til en kærlig hånd

Når man taler om haveservice, er det ikke et udtryk for én bestemt type service. De fleste anlægsgartnere tilbyder nemlig haveservice som lidt af et paraplybegreb, der dækker over alle deres ydelser. Tag f.eks. Anlægsgartner Brian Stølegaard, som tilbyder haveservice i Kolding. Her er der mulighed for at vælge alt lige fra at få klippet hækken til at få klargjort hele haven til forårssæsonen!

Haveservice kan derfor være græsslåning, beplantninger, beskæring af havens træer eller buske, vedligeholdelse eller opgaver som at fjerne ukrudt, fræse etc. Dog skal det siges, at fordi mange af dem, der tilbyder haveservice, også er uddannede anlægsgartnere, så kan opgaver som belægning af f.eks. terrasse eller helt nye gangstier også være en del af det store serviceudbud.

Hvem er haveservice til for?   

Netop fordi haveservice dækker over alt fra en enkelt service til en total klargøring af have, kan servicen bruges af alle.

De fleste, der bruger den, er dog familier, hvor tidspresset er blevet for stort i dagligdagen. Måske er der allerede en travl kalender med arbejde, indkøb, madlavning, sportsaktiviteter og meget mere – og så er der af naturlige grunde ikke altid plads til også at komme i haven.

Netop erkendelsen af det kan føre til haveservice som en tilkaldehjælp eller som en decideret abonnementsservice. Alle ved, at når der er godt med sol og regn, ja så gror græsplænen, ukrudtet og resten af planeterne i haven. Derfor kan det være rart med en fast aftale om, at havemanden kigger forbi på fast basis, så plænen trimmes og haveaffaldet køres væk, hvilket giver en flot have.

Husk derudover, at hvis din havemand også er anlægsgartner, så kan han give gode bud på, hvordan du får indrettet haven, så den passer til din familie. Det kan være ved at skabe mere plads, gøre den nemmere at vedligeholde eller give input til etablering af stier, terrasse til morgenkaffen og meget mere.

2 thoughts on “Sådan får du en flot have

  1. Obecnie technologia pozycjonowania jest szeroko stosowana. Wiele samochodów i telefonów komórkowych ma funkcje pozycjonowania, a także wiele aplikacji do pozycjonowania. Gdy zgubisz telefon, możesz użyć takich narzędzi do szybkiego zainicjowania żądań śledzenia lokalizacji. Zrozumieć, jak zlokalizować telefon, jak zlokalizować telefon po jego zgubieniu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *