Sådan kan du spare penge på blæk og toner

De fleste har printere i hjemmet, da man ofte står i den situation, at man skal printe noget ud, og underskrive, eller som bevis, det kan være i forbindelse med arbejde eller skoleopgaver. Toner er noget, der skal bruges indenfor en rimelig grænse, for ikke at udtørre. Det gør den, fordi at vandet i blækket fordamper over tid. Derfor kan det også være en god ide, at man også passer på den toner man har.

Print kun når det er allermest nødvendigt

Bare fordi at blækket i printeren kan udtørre, betyder det ikke, at du bare skal printe løs. Det vil både slide på printerens levetid, og på blækket, så skal købe nyt oftere, end du behøver. Derfor skal du printe, når det er mest nødvendigt. Det vil spare på toner, og det vil spare på papirforbruget. Dog skal man også udnytte, når man har muligheden for printe. Især for børn, kan det være en god opfindelse, da man kan printe forskellige billeder ud, som man kan farvelægge, eller diverse skoleopgaver.

Print i sort og hvid

En anden måde, at spare på din toner er, at printe i sort og hvid. I hvertfald i de situationer, hvor det er muligt at undlade farverne. Det vil gøre, at du spare på de farvede blækpatroner, så du ikke behøver at købe dem så ofte. Hvis uheldet er ude, og du står og mangler toner, så kan du købe printerpatroner, der passer til din printer på tonerland.dk.

Hold øje med printeren blækniveau

Selvom du måske bruger mest af den sorte toner, så kan det være en god ide, at man køber et lille lager ind af både sort og farvede printerpatroner. Nogle printer viser, hvor meget blæk der er tilbage, så man har en indikation om, hvornår der skal opfyldes af toner. Men de ældre modeller, har ikke nødvendig en indikator for blækniveauet. Derfor kan det komme i tide og utide, og ofte står man med hovedet i postkassen, den da printeren løber tør.

Vælg de rigtige printerpatroner

Når du skal købe toner til din printer online, så skal du finde printerpatroner, som passer til lige netop din printer. Det betyder, at du skal have styr på din printers producent, samt modelnummer. Ikke alle printere fra for eksempel Brother, bruger samme printerpatroner, og derfor er det vigtigt, at man nøje vælger de korrekte modeller.

Originale toner vs. billigere kopi toner

Du kan hos mange forskellige webshops købe nogle dyre, som også er de originale blækpatroner, men du vil også opleve at finde nogle, der også passer til din printer, som er billigere. Der kan være stor forskel på patronerne, udover prisen. Du bør som udgangspunkt, vælge de originale, for din printers levetid, kan godt reduceres, hvis du køber de billigere, uægte toner. Det er på eget ansvar, om du ønsker det ene eller det andet. Med de originale patroner, er der garanti på, og der er oftest også mere blæk i, så den holder til flere udskrifter.

7 thoughts on “Sådan kan du spare penge på blæk og toner

 1. Wow, fantastic weblog format! How long have you been blogging for?
  you made running a blog look easy. The whole glance of your
  web site is excellent, as smartly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

 2. Wow, awesome weblog format! How lengthy have you been blogging for?

  you made running a blog glance easy. The overall look of
  your web site is magnificent, let alone the content material!

  You can see similar here ecommerce

 3. Alors que la technologie se développe de plus en plus vite et que les téléphones portables sont remplacés de plus en plus fréquemment, comment un téléphone Android rapide et peu coûteux peut – Il devenir un appareil photo accessible à distance ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *