Hvad kræver en flot stue?

Drømmer du også om en flot stue? Det er der mange, som der gør, men få kender de vigtigste komponenter i det, det gør en stue flot. Der findes ikke en simpel brugsanvisning, men der findes bestemt nogle punkter, som du kan sætte dit eget præg på.

Hvad er en flot stue?

Det er vigtigt at huske på, at hvad, der er flot, varierer fra person til person. Det, den ene person synes er flot, er måske ikke noget specielt for en anden. Derfor er det vigtigt at indrette din stue efter det, som du synes er indbydende og behageligt. De følgende punkter skal altså tilpasses dit perspektiv og din smag. Men mangler du inspiration, kan du finde det på Inspirationsuniverset.dk. Du har brug for information for at få nye ideer; de kan ikke skabes af ingenting.

Åben og lys

Noget af det vigtigste i en stue er faktisk lysindfaldet. Lyse farver får en stue til at fremstå lysere, selvfølgelig, men også større og mere åben. Derfor er det en rigtig god idé at have en stue med store vinduer, der vender mod solen, så du kan få mest muligt lys. Det er især vigtigt, hvis din stue ikke er stor, fordi det skaber en illusion af, at rummet er lidt større, end det faktisk er. Undgå mørke vægge og gulve; det får kun rummet til at virke mindre og skummelt.

Hyggelig og varm

Men en stue skal ikke kun være stor, åben og lys; den skal også være hyggelig og varm. Det kan være svært at balancere, når stuen også kan være lys, fordi vi ofte forbinder hygge med varme farver, og varme farver ofte kan være mørke. Men lyse farver betyder ikke kun hvid, og varme farver betyder ikke kun rød og brun. Farver såsom creme, beige og en lys orange er lyse uden at være hvide, og varme uden at være mørke. Dog er der mange måder at gøre stuen hyggelig på; man kommer også langt med bløde sofaer, tæpper og puder.

Personlig uden at være rodet

Dernæst skal en flot stue også være personlig. Der er ingen charme i en stue fra et boligkatalog, fordi det er opstillet. Dit hjem skal ikke være opstillet. Man skal kunne se, at der foregår et liv i stuen; ellers virker hjemmet bare en smule dødt. Og det må hjertens gerne være, så din indretning fortæller historier om dig. Fyld væggene med billeder af minder, stil pynteting med affektionsværdi frem, men undgå at dække alle overflader. Det skal være personligt, men ikke rodet; det er der, hvor man kan se din og stuens charme.

Skab en flot stue!

Ved du, hvad du vil have i en flot stue? Find ud af, hvad der definerer åbenhed for dig, hvad lys betyder for dig, hvordan hygge og varme ser ud i dine øjne, og hvordan du kan udtrykke din personlighed bedst. En flot stue er en stue, som du er stolt af, og som du kan lide at være i. Hvis du kan slappe af i din stue, kan dine gæster også gøre det.

7 thoughts on “Hvad kræver en flot stue?

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  2. Ponieważ technologia rozwija się coraz szybciej, a telefony komórkowe są wymieniane coraz częściej, w jaki sposób tani, szybki telefon z Androidem może stać się zdalnie dostępnym aparatem?

  3. a est molestias ipsum qui eaque quia explicabo totam quaerat cum molestias deleniti commodi suscipit aut dolor. doloremque rerum labore accusamus est. blanditiis ut perferendis qui voluptas quod aut id ipsa quis incidunt est voluptate est aperiam id qui quidem non id.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *