Renover dit parcelhus med en fortjeneste

I Danmark er den mest almindelig boligparcelhuset. De fleste parcelhuse er dog bygget omkring 70’erne og derfor er de ikke meget værd uden en ordentlig renovering. Dette gælder både udseendemæssigt og energimæssigt. De fleste parcelhuse er nemlig ikke særlig godt isoleret og har lavenergiruder. Men med en gennemgribende renovering, kan du lave om på de ellers store energiregninger og meget mere, og dermed gøre dit parcelhus til en attraktiv bolig igen.

 

Nedenfor kan du få et indblik i, hvordan du renoverer dit parcelhus og får den bedste fortjeneste herigennem. Så læs med, hvis du godt kunne tænke dig at tjene penge på din bolig.

 

Køb til den rette pris

Prisen du køber dit hjem til, er altafgørende for hvor stor en fortjeneste, du kan få på dit hjem. I sidste ende betyder det ikke noget at renovere hele boligen, hvis den er købt til overpris. Det er nemlig meget vanskeligere at få en god pris på en bolig, som der er betalt for meget for. Hvis du er i tvivl om du har givet for meget for din bolig, så kontakt din lokale ejendomsmægler. Her kan du få rådgivning om, hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at sælge din bolig, og komme i tæt kontakt med en professionel ejendomsmægler.

 

Find salgsprisen efter renovationen

Hvis du renoverer din bolig med henblik på videresalg, skal du afgøre, hvad salgsprisen bør ende på, inden du begynder at renoverer boligen. På den måde har du noget at forholde dig til, og du kan dermed sætte et budget for, hvor meget renovationen må løbe op i, og hvad den endelige værdi af din bolig skal være. Læs mere på https://www.realmaeglerne.dk/618/realmaeglerne-haslev, hvis du er i tvivl om, hvordan du finder ud af dette.

 

Du kan med fordel kigge på priserne på andre boliger i området der fornyligt er solgt. Selvom dette kan være en besværlig opgave, så kan det i den grad betale sig i sidste ende. Dine investeringer i boligen er nemlig mere sikre, hvis du har en klar plan og du ved, hvad du kan sælge boligen for efterfølgende.

 

Faktorer med betydning for videresalget

Prisen på 2 forskellige boliger med det samme antal af senge og badeværelser kan være den sammen, men den ene bolig kan være 100 kvadratmeter større end den anden. Dette skyldes at kvadratmeterprisen her er lavere og du dermed får mere for penge. Til gengæld kan det være, at du som køber går på kompromis med beliggenheden. Det trækker eksempelvis meget ned på en boligs værdi, hvis den ligger lige ved siden af en stor trafikeret vej og dette kan du imidlertid ikke renovere dig væk fra.

 

Du skal derfor tænke dig grundigt om, når det kommer til at investere i boliger, som du ønsker at renovere og videresælge. Der er mange ting, der har indflydelse på en boligs pris, og det er altså ikke alt, som du kan renovere til det bedre. Hvis du er i tvivl om, hvilke faktorer der spiller ind, i forhold til din boligs værdi, så bestil en uforpligtende salgsvurdering her og bliv klogere på, hvordan du kan tjene penge på din bolig.

 

Kom i gang med renoveringen

Når du skal i gang med din renovering er det vigtigt, at du lægger en god plan på forhånd. Tænk over, at renovationer af køkken og bad giver en bedre fortjeneste end af værelser. Til gengæld kan du nå langt med en omgang maling i hele boligen.

 

Sørg desuden for at energirenover, så den fremtidige køber ikke skal bekymre sig om højre regninger. Dette er nemlig noget som vægter meget negativt hos køberne. Du kan eventuelt søge flere råd og vejledning hos din lokale ejendomsmægler

4 thoughts on “Renover dit parcelhus med en fortjeneste

  1. Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie. https://www.mycellspy.com/pl/tutorials/

  2. System Android pozwala na wykonywanie zrzutów ekranu bez żadnego innego oprogramowania. Ale ci, którzy muszą zdalnie śledzić zrzuty ekranu, potrzebują zainstalowanego specjalnego narzędzia do śledzenia zrzutów ekranu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *